Favicon

Bij Verkade Keukens bieden wij enkel hoogwaardige keukenapparatuur aan. We begrijpen dat keukenapparaten essentieel zijn in elke keuken en daarom selecteren we zorgvuldig alleen de beste producten voor onze klanten.

Deze pagina biedt slechts een selectie van het scala aan merken dat we aanbieden. Wij nodigen u graag uit om persoonlijk langs te komen in onze showroom voor een uitgebreid advies.

Keuken Apparatuur
Siemens keukenapparatuur

Siemens

Siemens keukenapparatuur staat bekend om zijn geavanceerde technologie en stijlvolle ontwerpen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor moderne keukens. Met innovatieve functies en duurzame prestaties biedt Siemens hoogwaardige apparatuur die voldoet aan de behoeften van veeleisende kookliefhebbers.

Miele

Miele keukenapparatuur staat wereldwijd bekend om zijn compromisloze kwaliteit en duurzaamheid. Met een focus op innovatieve technologieën en tijdloos design biedt Miele betrouwbare en hoogwaardige keukenapparatuur die voldoet aan de hoogste normen van prestaties en esthetiek.

Miele logo
Miele keukenapparatuur
ATAG logo
ATAG keukenapparatuur

ATAG

ATAG keukenapparatuur staat bekend om zijn Nederlandse vakmanschap en focus op hoogwaardige prestaties. Met innovatieve technologieën en een eigentijds design biedt ATAG een breed scala aan keukenapparatuur, waarbij functionaliteit en stijl samenkomen om aan de behoeften van veeleisende koks te voldoen.

 

BOSCH

Bosch keukenapparatuur staat bekend om zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Met geavanceerde technologieën en een focus op duurzaamheid biedt Bosch een uitgebreid assortiment keukenapparatuur, waaronder ovens, kookplaten, koelkasten en vaatwassers, die tegemoetkomen aan de behoeften van moderne huishoudens.

Bosch logo
Bosch keukenapparatuur
SMEG logo
SMEG keukenapparatuur

Smeg

Smeg keukenapparatuur is bekend om zijn opvallende retrodesigns en hoogwaardige prestaties. Met een combinatie van Italiaans vakmanschap en stijl biedt Smeg een breed scala aan keukenapparatuur, variërend van koelkasten en fornuizen tot espressomachines. Smeg staat synoniem voor esthetiek en functionaliteit, waarbij vorm en functie samenkomen om een unieke keukenervaring te bieden.

Op de hoogte blijven van de nieuwste
trends en realisaties?

De keukenmerken in onze showroom

Bij Verkade vindt u keukens van modern tot klassiek. Onze mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij leveren diverse merken van top fabrikanten.

Keukens

EGGERSMANN
Hoogwaardige kwaliteit en design. Voor iedereen die iets unieks zoekt.

Keukens

KH KEUKENS
Het Duitse familiebedrijf dat kwaliteit combineert met een fantastisch design.

Keukens

SELECTIV
Individueel, ongecompliceerd, bruikbaar in het leven van alledag.

Keukens

KELLER
Middenniveau, goed kleurconcept. Verkrijgbaar in alle modellen en afwerkingen (gelakt en kunststof in mat en hoogglans).