Favicon

Van tekening tot realisatie

Het is begrijpelijk dat het soms lastig kan zijn om u voor te stellen hoe een ontwerp er in werkelijkheid uit zal komen te zien. Daarom proberen we dit bij Verkade keukens zo makkelijk mogelijk te maken.

Onze tekeningen zijn ontworpen met oog voor detail en zien er realistisch uit. Door het gebruik van de juiste kleuren en de huidige ruimte zo realistisch mogelijk na te tekenen, proberen we een accuraat beeld te geven van hoe uw toekomstige keuken eruit zal komen te zien. Dit maakt een grote beslissing als deze, een stuk gemakkelijker.

Keukens

Tekening

Keukens

Realisatie

Nieuwe keukenervaringen ontdekken

Innovatie staat bij Verkade hoog in het vaandel. Stilstand is immers achteruitgang. We vinden het belangrijk om alle mogelijkheden en innovaties te laten zien. Daarom vindt u in onze showroom altijd een ruime selectie aan keukens. Wij zorgen voor een goede mix van verschillende keukenstijlen; landelijk, modern, hout, hoogglans en industrieel. Laat u adviseren door onze ervaren keukenspecialisten.

keukens
keukens

Landelijk

Kiest u voor ouderwetse gezelligheid, voor rust en ook voor geborgenheid, dan is een landelijke keuken misschien een goede keuze. In deze nostalgische stijl worden bijzondere details en sfeerelementen gekoppeld aan het gemak van de allernieuwste technologie.

Modern

Wie van strak en minimalistisch houdt, kiest misschien voor één van onze moderne keukens. Een keuken met weinig ronde vormen en met greeploze deuren en lades. Alle kleuren zijn denkbaar, zowel felle kleuren, als wit, zwart of een aardetint.

keukens
keukens
keukens
keukens

Hout

Een houten keuken heeft vaak een robuuste uitstraling en is voorzien van mooie details. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden in verschillende fronten, is uw keuken altijd uniek.

 

Hoogglans

Een hoogglans keuken is strak, modern, chic en minimalistisch. Voor veel mensen is deze keuken dan ook de meest aansprekende vorm van interieurdesign. U hoeft geen modern interieur te hebben om te kiezen voor één van onze hoogglans keukens.

keukens
keukens
keukens
keukens

Industrieel

Zet de sfeer van oude gebouwen en fabrieken om in uw moderne keuken. De materiaalkeuze is stoer en uitgevoerd in donkere tinten. Combineer verschillende materiaalsoorten, als metaal, steen en hout, tot een creatief geheel.

Showroomkeukens

Trends en stijlen veranderen vaak. Om deze reden wordt de showroom vaak vernieuwd met de laatste modellen. De verwijderde showroomkeukens (vaak met apparatuur), worden verkocht voor een sterk gereduceerde prijs. Zo is er voor vrijwel ieder budget een droomkeuken beschikbaar.

keukens
keukens

Op de hoogte blijven van de nieuwste
trends en realisaties?

De keukenmerken in onze showroom

Bij Verkade vindt u keukens van modern tot klassiek. Onze mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij leveren diverse merken van top fabrikanten.

Keukens

EGGERSMANN
Hoogwaardige kwaliteit en design. Voor iedereen die iets unieks zoekt.

Keukens

KH KEUKENS
Het Duitse familiebedrijf dat kwaliteit combineert met een fantastisch design.

Keukens

SELECTIV
Individueel, ongecompliceerd, bruikbaar in het leven van alledag.

Keukens

KELLER
Middenniveau, goed kleurconcept. Verkrijgbaar in alle modellen en afwerkingen (gelakt en kunststof in mat en hoogglans).