Favicon

Kom jij ons team versterken?

Ben je gedreven, heb je een passie voor keukens en denk je dat je een goede toevoeging kan zijn in het Verkade-team? Stuur een open sollicitatie naar info@verkade-keukens.nl of solliciteer op onze openstaande vacatures.

Erkend leerbedrijf

Verkade Keukens is ook een erkend leerbedrijf en daar zijn we ontzettend trots op. Wij bieden een inspirerende omgeving voor stagiaires om hun vaardigheden te ontwikkelen en meer te leren in de wereld van keukenmontage en service. Wij investeren in de toekomst van talent! Interesse? Stuur een mail naar info@verkade-keukens.nl of solliciteer op een openstaande stage vacature.

Ontwerp, aankoop, realisatie en nazorg van uw keuken?
Neem contact op.

Uw ideeën realiseren

Verkade Keukens is aangesloten bij Uw KeukenSpeciaalzaak. Uw KeukenSpeciaalzaak is een kwaliteitslabel voor keukenzaken. Om het keurmerk te mogen voeren, moet iedere ondernemer voldoen aan een aantal strenge eisen: de beste condities, goed opgeleide vakmensen, grote merken voor scherpe prijzen, een goed garantiebeleid en een klantwaardering van minimaal een 8,0. Maar het allerbelangrijkste is dat iedere ondernemer passie moet hebben. Passie voor koken. Passie voor keukens. En passie voor u. Want passie is het geheime ingrediënt dat ervoor zorgt dat we een droomkeuken bieden, speciaal voor ú!

Uw Keuken Speciaal Zaak