Favicon

Groei jij met ons mee?
Steeds meer mensen willen een Verkade keuken. We groeien en hebben daarom versterking van ons team nodig. Een keukenmonteur met een hands on mentaliteit. Een teamspeler. Een aanpakker. Ben jij dat? We maken graag kennis met je!

Verkade Keukens
Al ruim 45 jaar ontwerpen wij keukens voor een breed publiek en altijd van hoge kwaliteit. Van industrieel tot minimalistisch, van hout tot design. Ons motto: is er een probleem? Dan hebben wij een oplossing. Dat is het voordeel van maatwerk. Ons team bestaat uit deskundige en ervaren medewerkers. We hebben het druk, daarom kunnen we jouw hulp als monteur goed gebruiken.

Wat jij gaat doen?
Jij biedt de helpende hand die zo geliefd is binnen ons team van monteurs. Je bent van begin tot eind betrokken bij de levering en plaatsing van de keukens. Jij bent degene waar de klant zo naar uitkijkt. Want jij levert die splinternieuwe keuken en helpt onze ervaren monteurs bij de plaatsing. Je steekt je handen uit de mouwen en pakt alles op waar je oog op valt. Als jij de deur achter je dicht doet, is de klant meer dan tevreden.

Wie wij zoeken
Beschik je over deze kennis en ervaring?
-Je hebt ervaring in techniek en/of (keuken)montage
-Elektra is voor jou bekend terrein
-Je beheerst de Nederlandse taal goed
-Je beschikt over een rijbewijs
En herken je jezelf hierin?
-Je hebt technisch inzicht
-Je bent servicegericht en positief
-Je werkt secuur
-Je bent vriendelijk, netjes en graag in contact met mensen
-Je bent zoals veel mensen zeggen ‘een handige Harry’
-Fysieke inspanning is voor jou geen probleem

Wacht dan niet langer en solliciteer, wij maken heel graag kennis met je! Stuur je motivatie en CV naar yvon@verkade-keukens.nl

Wat vind je bij ons?
Een superleuk, gevarieerd en hecht team met een gezonde instelling; we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in ons magazijn en kantoor (inclusief showroom) in het knusse Kwintsheul. Maar vooral ook mét klanten die ons team en onze aanpak enorm kunnen waarderen. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief. Je werkt nauw samen met onze ervaren monteurs en hebt hierdoor de mogelijkheid om door te groeien tot keukenmonteur. Je salaris is marktconform en we waarderen ons team graag in de vorm van attenties en uitjes.

 

Solliciteer direct

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*