Reviews over onze keukenservice in Kwintsheul

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Reviews over onze keukenservice in Zuid-Holland

NEEM CONTACT OP

Reviews over onze keukenservice in Zuid-Holland

NEEM CONTACT OP

Verkade Keukendesign  in Kwintsheul helpt al ruim 40 jaar klanten aan een mooie keuken die bij hen past.
Lees hieronder de reacties van onze klanten en krijg zo een goede indruk van de service die wij u kunnen bieden.

8.5

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.5
10

Ik zou een eventuele volgende keuken absoluut weer bij Verkade kopen!

Van verkoper tot monteur iedereen is even vriendelijk en professioneel. Bij de aankoop word je niks opgedrongen. Er wordt juist erg creatief meegedacht als je het net even anders wilt. En ook de monteurs zijn toppers!

Aanbevelen?

Ja

03/02/2020

Wendy

8

Degelijk en vernieuwend tegelijk

Geen gesjoemel over de prijs. Het gesprek gaat over de kwaliteit. Dat is het belangrijkste. Meedenken gebeurt goed.

Aanbevelen?

Ja

03/07/2019

Peter Zuidgeest

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima behandeling/advies, tijd uitgetrokken.

Aanbevelen?

Ja

10/02/2019

Ankie

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en actieve reactie ala je ergens mee komt

Aanbevelen?

Ja

06/02/2019

Petra

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het bezoek in de showroom was er direct een gevoel van vertrouwen. Vriendelijke monteurs die netjes en hard werken. Nazorgpunten worden netjes afgehandeld. Deze kennen wel een lange(re) doorlooptijd.

Aanbevelen?

Ja

24/12/2018

Harold & Marjon

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanbevelen?

Ja

10/11/2018

anoniem

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben er samen een mooie keuken van gemaakt die uiteindelijk altijd duurder is dan vooraf gehoopt :-)

Aanbevelen?

Ja

09/11/2018

Jerry

7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

fijn contact met de verkoper Remco die altijd tijd vond om ons te woord te staan en te helpen. uiteindelijk een erg mooie keuken geworden die nu een maand staat dus er komt nog wat nazorg aan. ik vertrouw erop dat Verkade ook dat keurig afwikkelt

Aanbevelen?

Ja

07/08/2018

Peter

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanbevelen?

Ja

31/07/2018

Willy

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanbevelen?

Ja

01/08/2016

Rob

Kom onze showroom bekijken

‘Loop’ digitaal door onze showroom voor een eerste indruk. Uiteraard ontvangen wij u graag face-to-face voor een advies op maat, onder het genot van een goede kop koffie en een stukje homemade taart. Wij bakken regelmatig in een van onze showroomkeukens.
Zo beleeft u pas echt uw toekomstige keukenapparatuur!

Verkade Keukendesign
Mariendijk 115 
2295 LJ Kwintsheul

KvK:  27235690

Contactgegevens

 0174 - 63 01 91

 info@verkade-keukens.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 16:30

Vrijdagavond alleen geopend op afspraak

Kom langs in onze showroom

In onze showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch, van stoer hout tot design, de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat u droomkeuken werkelijkheid wordt.