Reviews over onze keukenservice in het Westland

Contact

Reviews over onze keukenservice in Zuid-Holland

Neem contact op

Reviews over de keukenservice van Verkade Keukendesign

Neem contact op

Verkade Keukendesign  in het Westland helpt al ruim 40 jaar klanten aan een mooie keuken die bij hen past.
Lees hieronder de reacties van onze klanten en krijg zo een goede indruk van de service die wij u kunnen bieden.

8.4

90 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.4
10

TOPPIE!

De heer Arjan Bes heeft echt alles in het werk gesteld om het plaatsen van de nieuwe keuken, incl. andere werkzaamheden ( tegelzetter, stucadoor, schilder, electricien) op rolletjes te laten verlopen. Heel goede service, ook achteraf. Onze complimenten!

Aanbevelen?

Ja

20/07/2020

Bob en Monica

10

Helemaal tevreden met alles!!

Goed ontvangen , geholpen en een mooie keuken uitgezocht ! Fijne mensen die de keuken kwamen plaatsen !

Aanbevelen?

Ja

05/07/2020

Mieke Zeelenberg

10

Geweldig bedrijf

Een bedrijf waar iedereen meedenkt. Professioneel, uitstekende montage. Niets is teveel.

Aanbevelen?

Ja

04/07/2020

Sandra

10

Creatief en flexibel, toppers!

Vanaf contactmoment één werd er snel gehandeld en creatief meegedacht. Toen bleek dat we een fout in de berekening hadden gemaakt, kon dit direct aangepast worden. Wederom met snelheid en creativiteit. Plaatsing en montage in één keer goed en met deskundigheid en perfectionisme. Wij hadden vijf jaar geleden een hele andere en slechte ervaring dus we kunnen het eigenlijk nog steeds niet geloven. Chapeau!

Aanbevelen?

Ja

25/03/2020

Manon Krol

10

Zeer tevreden over Verkade keukens

Wij zijn zeer tevreden over de verkoop en de montage van de keuken.

Aanbevelen?

Ja

22/03/2020

Jan en Anita vd Helm

10

Goede service , goede behandeld

Uitstekende ervaring , prettige communicatie meedenkend en creatief. Alles precies volgens planning 👍

Aanbevelen?

Ja

21/03/2020

Ard

10

Geweldige team meedenkers en medewerkers.

Goede kwaliteit keuken. Uiterst professioneel personeel. Niets is teveel. Ze denken tijdens het plaatsen mee en als het mogelijk is om ter plekke nog iets te wijzigen doen ze het. Wij genieten iedere dag van onze keuken👍🏻.

Aanbevelen?

Ja

21/03/2020

Sandra

10

Ik zou een eventuele volgende keuken absoluut weer bij Verkade kopen!

Van verkoper tot monteur iedereen is even vriendelijk en professioneel. Bij de aankoop word je niks opgedrongen. Er wordt juist erg creatief meegedacht als je het net even anders wilt. En ook de monteurs zijn toppers!

Aanbevelen?

Ja

03/02/2020

Wendy

8

Degelijk en vernieuwend tegelijk

Geen gesjoemel over de prijs. Het gesprek gaat over de kwaliteit. Dat is het belangrijkste. Meedenken gebeurt goed.

Aanbevelen?

Ja

03/07/2019

Peter Zuidgeest

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima behandeling/advies, tijd uitgetrokken.

Aanbevelen?

Ja

10/02/2019

Ankie

Kom onze showroom bekijken

‘Loop’ digitaal door onze showroom voor een eerste indruk. Uiteraard ontvangen wij u graag face-to-face voor een advies op maat, onder het genot van een goede kop koffie en een stukje homemade taart. Wij bakken regelmatig in een van onze showroomkeukens.
Zo beleeft u pas echt uw toekomstige keukenapparatuur!

Verkade Keukendesign
Mariendijk 115 
2295 LJ het Westland

KvK:  27235690

Contactgegevens

 0174 - 63 01 91

 info@verkade-keukens.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 16:30

Vrijdagavond alleen geopend op afspraak

Kom langs in onze showroom

In onze showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch, van stoer hout tot design, de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat u droomkeuken werkelijkheid wordt.