Uniek in keukens sinds 1977

Contact opnemen? Bel ons!

Ruim 40 jaar keuken-ervaring in Kwintsheul

Neem contact op

Kom langs in onze showroom en maak kennis met ons team

Maak een afspraak


Hoe het allemaal begon...

Ruim 40 jaar geleden is Verkade Keukendesign opgericht door Marcel Verkade † 6-12-2019. Marcel was 25 jaar toen hij in 1977 zijn bedrijf startte in de dorpskern van Kwintsheul, in het Westland, met een keukenpresentatie van zes bij vier meter met keukens van het merk Heidepal Elite. Inmiddels is het bedrijf al decennialang gevestigd op de huidige locatie.


 In de showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch, van hout tot design. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Ons motto: is er een probleem? Dan hebben wij een oplossing. Dat is het voordeel van maatwerk. 


Innovatie staat bij Verkade hoog in het vaandel. Stilstand is immers achteruitgang. De nieuwe showroom is nog maar net klaar of er staan alweer nieuwe ideeën klaar. We blijven altijd bezig met nieuwe ideeën, de verbouwing in de showroom is eigenlijk nooit klaar. We vinden het belangrijk om alle mogelijkheden en innovaties te laten zien. Wij bieden een groot assortiment aan keukenapparatuur van verschillende merken. Onze keukenapparatuur staat voor demonstratie aangesloten en wij geven u hier graag meer informatie over. 


Het hele team van Verkade Keukendesign bestaat uit deskundige en ervaren medewerkers. Zij staan stuk voor stuk graag voor u klaar met advies dat staat als een huis. Yvonne: “Wij helpen onze klanten met het bereiken van een prachtig resultaat door naar hun wensen te luisteren, waarna wij dit dankzij onze kennis en ervaring kunnen vertalen naar de juiste producten en invulling.”

Maatwerk in keukendesign

Met ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van keukens, weten wij als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Met passie, creativiteit en deskundigheid vinden wij de beste oplossingen voor uw nieuwe of uw te renoveren keuken. Wij denken met u mee en ontzorgen u in dit leuke, maar soms ook lastige, proces.


Ons team bestaat uit:

  • Yvonne Verkade – directeur
  • Remco Koning – keukenadviseur
  • Arjan Bes – keukenadviseur
  • Eva van Mil – junior designer
  • Ron van Die – keukenmonteur
  • Ronald de Ruiter – keukenmonteur
Ruim 40 jaar geleden is Verkade Keukendesign opgericht door Marcel Verkade † 6-12-2019.

Uw ideeën realiseren

Verkade Keukendesign is aangesloten bij Uw KeukenSpeciaalzaak. Uw KeukenSpeciaalzaak is een kwaliteitslabel voor keukenzaken. Om het keurmerk te mogen voeren, moet iedere ondernemer voldoen aan een aantal strenge eisen: de beste condities, goed opgeleide vakmensen, grote merken voor scherpe prijzen, een goed garantiebeleid en een klantwaardering van minimaal een 8,0. Maar het allerbelangrijkste is dat iedere ondernemer passie moet hebben. Passie voor koken. Passie voor keukens. En passie voor u. Want passie is het geheime ingrediënt dat ervoor zorgt dat we een droomkeuken bieden, speciaal voor ú!

Uw keuken speciaalzaak Verkade keukens

Verkade Keukendesign
Mariendijk 115 
2295 LJ Kwintsheul

KvK:  27235690

Contactgegevens

 0174 - 63 01 91

 info@verkade-keukens.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 16:30

Vrijdagavond alleen geopend op afspraak

Kom langs in onze showroom

In onze showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch, van stoer hout tot design, de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat u droomkeuken werkelijkheid wordt.