Ruim 40 jaar ervaring in keukens bij Verkade Keukendesign in Kwintsheul

CONTACT OPNEMEN? BEL ONS!

Ruim 40 jaar keuken-ervaring in Kwintsheul

NEEM CONTACT OP

Ruim 40 jaar keuken-ervaring in Kwintsheul

NEEM CONTACT OP

In onze showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch, van stoer hout tot design, de mogelijkheden zijn onbegrensd. U zult er keukens tegenkomen die u niet dagelijks ziet. Onze keukenapparatuur staat voor demonstratie aangesloten.

Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Maatwerk in keukendesign

Met ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van keukens, weten wij als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Met passie, creativiteit en deskundigheid vinden wij de beste oplossingen voor uw nieuwe of uw te renoveren keuken. Wij denken met u mee en ontzorgen u in dit leuke, maar soms ook lastige, proces.

Uw ideeën realiseren

Verkade Keukendesign levert keukens met karakter. Karakter betekent anders, dat is waar wij voor staan. Wanneer u uw keuken hebt samengesteld, komt het moment dat hij bij u geplaatst wordt. Ook hier geldt dat iedere situatie verschillend is. In sommige gevallen zal er verbouwd moeten worden, in andere gevallen is een omlegging van leidingen nodig. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs en nemen het werk op. Dit is vaak het laatste deel voordat we de offerte opmaken.

Verkade Keukendesign
Mariendijk 115 
2295 LJ Kwintsheul

KvK:  27235690

Contactgegevens

 0174 - 63 01 91

 info@verkade-keukens.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 16:30

Vrijdagavond alleen geopend op afspraak

Kom langs in onze showroom

In onze showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch, van stoer hout tot design, de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat u droomkeuken werkelijkheid wordt.