Een ruime keus aan keukenstijlen bij Verkade Keukendesign

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Ruime keus aan keukenstijlen in Kwintsheul

NEEM CONTACT OP

Ruime keus aan keukenstijlen in Kwintsheul

NEEM CONTACT OP

In onze showroom vindt u altijd een ruime selectie aan keukens. Wij zorgen voor een goede mix van verschillende keukenstijlen, zodat u genoeg te kiezen hebt. Het combineren van verschillende stijlen is uiteraard altijd mogelijk. Laat u adviseren door onze ervaren keukenspecialisten.

Ontdek hier de verschillende keukenstijlen.

Landelijk

Kiest u voor ouderwetse gezelligheid,  voor rust en voor geborgenheid, dan is een landelijke keuken misschien een goede keuze. In deze nostalgische stijl worden bijzondere details en sfeerelementen gekoppeld aan het gemak van de allernieuwste technologie.

Modern

Wie van een strak en minimalistisch houdt, kiest misschien voor één van onze moderne keukens. Een keuken met weinig ronde vormen en  met greeploze deuren en lades. Alle kleuren zijn denkbaar, zowel felle kleuren, als wit, zwart of een aardetint.

Hout 

Een klassieke houten keuken heeft vaak een robuuste uitstraling en is voorzien van mooie details. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden in verschillende fronten, is uw keuken altijd uniek.

Hoogglans

Een hoogglans keuken is strak, modern, chic en minimalistisch. Voor veel mensen is deze keuken dan ook de meest aansprekende vorm van interieurdesign. U hoeft geen modern interieur te hebben om te kiezen voor één van onze hoogglans keukens.

Industrieel

Zet de sfeer van oude gebouwen en fabrieken om in uw moderne keuken. De materiaalkeuze is stoer en uitgevoerd in donkere tinten. Combineer verschillende materiaalsoorten, als metaal, steen en hout, tot een creatief geheel.

Showroomkeukens

Trends en stijlen veranderen vaak. Om deze reden wordt de showroom vaak vernieuwd met de laatste modellen. De verwijderde showroomkeukens (vaak met apparatuur), worden verkocht voor een sterk gereduceerde prijs. Zo is er voor vrijwel ieder budget een droomkeuken beschikbaar. 

Bekijk ons huidige aanbod op Facebook

De keukenmerken in onze showroom

Bij Verkade vindt u keukens van modern tot klassiek. Onze mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij leveren diverse merken van top fabrikanten.

EggersmanN

Eggersmann

Hoogwaardige kwaliteit en design. Voor iedereen die iets unieks zoekt.

Santos

Santos

Spaans topmerk, uniek design. Breed scala aan maten voor een dieper aanrechtblad en diepere kasten. Ook voor hogere maten.

Santos

KH KEUKENS

KH Keukens

Het Duitse familiebedrijf dat kwaliteit combineert met een fantastisch design.

Selectiv

Selectiv

Individueel, ongecompliceerd, bruikbaar in het leven van alledag.

Keller

Middenniveau, goed kleurconcept. Verkrijgbaar in alle modellen en afwerkingen (gelakt en kunststof in mat en hoogglans).

Verkade Keukendesign
Mariendijk 115 
2295 LJ Kwintsheul

KvK:  27235690

Contactgegevens

 0174 - 63 01 91

 info@verkade-keukens.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 16:30

Vrijdagavond alleen geopend op afspraak

Kom langs in onze showroom

In onze showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van industrieel tot minimalistisch, van stoer hout tot design, de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat u droomkeuken werkelijkheid wordt.