Favicon

Verkade Keukens
Wij bieden een breed scala aan keukenstijlen en ontwerpen aan onze klanten. Geen keuken is bij ons hetzelfde, alles is op maat. Bij ons ontwikkel je daarom een breed scala aan vaardigheden die essentieel zijn in dit vakgebied.

Daarnaast zijn wij een familiebedrijf door en door en zal je dus terecht komen in een bedrijf waarin teamwork en communicatie erg belangrijk is. Je zult leren samenwerken met verschillende professionals zoals onze ontwerpers, onze planners en onze klanten. Ieder in ons team levert zijn bijdrage aan het eindresultaat en daar zijn we als team ontzettend trots op.

Als laatste staan wij als Verkade bekend om onze klantgerichte aanpak. Je leert hier niet alleen monteren, maar ook effectief communiceren met onze klanten en hen tevreden stellen.

We hopen je binnenkort te ontmoeten!

Wat ga je leren?
Meubels en(keuken)interieurbouwproducten samenstellen en afwerken

B1-K1-W1 Werkopdracht voorbereiden
B1-K1-W2 Meubels en (keuken)interieurbouwproducten monteren
B1-K1-W3 Meubels en (keuken)interieurbouwproducten afmonteren
B1-K1-W4 Opdracht afronden
B1-K1-W5 Aanbrengen van afwerkmateriaal
B1-K1-W6 Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties
Regisseert en bewaakt de uitvoering van het ontwerp
B1-K2-W1 Coördineert en bewaakt de uitvoering van het ontwerp
B1-K2-W2 Levert de keuken op en adviseert de klant over onderhoud en gebruik
B1-K2-W3 Handelt klachten af

Naar wie zijn wij op zoek?
Bij Verkade Keukens zoeken we naar een enthousiaste en leergierige keukenmonteur in opleiding. De volgende vaardigheden vinden wij belangrijk:

1. Technische bekwaamheid: een goede basis van technische vaardigheden is essentieel.
2. Nauwkeurigheid en oog voor detail: keukenmontage vereist precisie en aandacht voor detail is cruciaal om een hoogwaardige installatie te garanderen.
3. Teamspeler: bij Verkade is samenwerking belangrijk.
4. Klantgerichtheid: een positieve houding naar de klant toe is van groot belang.

Wat vind je bij ons?
Een superleuk, gevarieerd en hecht team met een gezonde instelling; we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in ons magazijn en kantoor (inclusief showroom) in het knusse Kwintsheul. Maar vooral ook mét klanten die ons team en onze aanpak enorm kunnen waarderen. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief. Je werkt nauw samen met onze ervaren monteurs en hebt hierdoor de mogelijkheid om door te groeien tot keukenmonteur. Je salaris is marktconform en we waarderen ons team graag in de vorm van attenties en uitjes.

Wat biedt het bedrijf?
We streven naar een leerrijke omgeving voor onze keukenmonteur in opleiding. Hier enkele voorbeelden die we aanbieden:

1. Praktijkervaring: Als erkend leerbedrijf bieden we de mogelijkheid om daadwerkelijke praktijkervaring op te doen in het vakgebied van keukenmontage. Stagiaires werken zij aan zij met ervaren professionals en passen hun vaardigheden toe in echte projecten.
2. Professionele Begeleiding: Onze ervaren keukenmonteurs staan klaar om stagiaires te begeleiden. Ze delen hun kennis, geven inzicht in de branche en helpen bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden.
3. Teamomgeving: Stagiaires maken deel uit van ons hechte team. We bevorderen een positieve en fijne sfeer waarin iedereen wordt aangemoedigd om bij te dragen aan het succes van het team.
4. Vaste aanstelling: we bieden de kans op een vaste aanstelling bij goede prestaties. We waarderen toewijding en talent, en bij een succesvolle samenwerking streven we naar een langdurige samenwerking.

Opleiding keukenmonteur
Crebonummer: 26017

Mogelijke opties
Met uitzicht op een vaste baan

Vergoeding
Salaris in overleg

Solliciteer direct

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*