Favicon

Bij Verkade Keukens in Kwintsheul vindt u de perfecte koel- en vriesoplossingen voor uw keuken. Siemens biedt een breed scala aan innovatieve en energiezuinige producten die naadloos aansluiten bij uw behoeften. Van koelkasten tot vriezers, Siemens combineert technologie en design om uw keuken te verrijken.

 

Siemens HyperFresh

Siemens HyperFresh Technologie

Koelkasten van Siemens zijn uitgerust met HyperFresh technologie, waarmee groenten en fruit tot wel drie keer langer vers blijven. Deze innovatieve functie zorgt voor een optimale luchtvochtigheid en temperatuur, zodat uw voedsel langer houdbaar blijft.

NoFrost Systeem

Nooit meer ontdooien met Siemens vriezers dankzij het NoFrost systeem. Dit slimme systeem voorkomt ijsvorming, waardoor u tijd en moeite bespaart. Uw vriezer blijft ijsvrij en energiezuinig, wat zorgt voor een constante optimale prestatie.

Siemens Koel En Vriesoplossingen
Siemens Koel En Vriesoplossingen

Energiezuinigheid

Siemens koelkasten en vriezers zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Veel modellen hebben een A+++ energie-efficiëntieklasse, de hoogste in de markt. Dit betekent lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu, zonder concessies te doen aan de prestaties.

 

Siemens Koel En Vriesoplossingen

Design van Siemens

Of u nu kiest voor een inbouwkoelkast of een vrijstaande variant, de strakke lijnen en hoogwaardige materialen passen perfect in elke keuken. Praktische indelingen en slimme opbergoplossingen maken het gebruiksgemak van Siemens compleet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De keukenmerken in onze showroom

Bij Verkade vindt u keukens van modern tot klassiek. Onze mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Wij leveren diverse merken van top fabrikanten.

Keukens

EGGERSMANN
Hoogwaardige kwaliteit en design. Voor iedereen die iets unieks zoekt.

Keukens

KH KEUKENS
Het Duitse familiebedrijf dat kwaliteit combineert met een fantastisch design.

Keukens

SELECTIV
Individueel, ongecompliceerd, bruikbaar in het leven van alledag.

Keukens

KELLER
Middenniveau, goed kleurconcept. Verkrijgbaar in alle modellen en afwerkingen (gelakt en kunststof in mat en hoogglans).