Werkbladen

Een goed werkblad is bepalend voor het gezicht van de keuken. Van een mooi werkblad heeft u jarenlang plezier. In onze showroom hebben wij veel ruimte gereserveerd voor een presentatie van alle mogelijkheden, zodat u materialen en kleur kunt vergelijken, voelen en ervaren.

Glas

Met een glazen blad creëert u een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Daarnaast is het werkblad duurzaam en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Composiet

95% natuurlijke quartz. Vlek,- en krasbestendig. Het werkblad is samengesteld uit een mix van gekorreld natuursteen en kunststoffen met hars als bindmiddel. Composiet kent drie afwerkingen: gepolijst (glanzend), gezoet (mat) en anticato (gekorreld).

Beton

Beton is een sterk, natuurlijk materiaal dat uit een stuk gegoten wordt of wordt opgebouwd uit modules. Beton is redelijk hitte,- en krasbestendig en zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling.

R.V.S.

Roestvrijstalen aanrechtbladen zijn een moderne oplossing in de keuken. De werkbladen hebben een tijdloze uitstraling, zijn bestand tegen de dagelijkse beproevingen en hebben een extra lange levensduur. Een RVS aanrechtblad kan worden vervaardigd in verschillende afmetingen met verschillende randprofileringen, randhoogten en met diverse oppervlakteafwerkingen.

Keramiek

Keramiek heeft een strakke, industriële of natuurlijke uitstraling. Het materiaal is in hoge mate hitte- en zuurbestendig, krasvast en oersterk.

Kunststof

Een kunststof werkblad bestaat uit een stevige en duurzame basis van multiplex, waarop een zogeheten HPL-laag is aangebracht. Het blad heeft een hoge kras- en slijtvastheid, is hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden.

Graniet

Graniet is een ambachtelijk verwerkt 100% natuurproduct. Het grootste voordeel van natuursteen is de duurzaamheid. Daarnaast is natuursteen krasbestendig, redelijk temperatuur- en zuurbestendig en zeer makkelijk in het onderhoud. Graniet kent diverse afwerkingen: gepolijst (glanzend), gezoet (mat) en anticato (gekorreld).