Kom langs in onze showroom

In onze showroom staan ruim dertig keukens in diverse stijlen voor u opgesteld. Van design tot authentiek klassiek en zowel greeploos als tijdloos.

Team Verkade Keukens

Over ons

Met ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van keukens en weten wij als geen ander wat het betekent om maatwerk te leveren. Wij denken met u mee en ontzorgen u in het leuke, maar soms ook lastige proces. De keukenapparatuur staat voor demonstratie aangesloten

 

 

Wij geven u graag vrijblijvend advies, zodat uw droomkeuken werkelijkheid wordt. Kom langs en ervaar het zelf!

Even voorstellen...

 

Yvon Verkade

Marcel Verkade

Remco Koning

Arjan Bes

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
   

 Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken mail ons dan via info@verkade-keukens.nl of vul onderstaand formulier in.

 

Route

Adres

Contactformulier

Per 1 april is Verkade keukendesign een samenwerking aangegaan met Baderie van der Valk badkamers in Naaldwijk. Dit 95 jaar oude  gerenommeerde familiebedrijf kenmerkt zich net als Verkade keukendesign door persoonlijke aandacht, verrassende ontwerpen en absolute topkwaliteit. Vanaf nu kunt u door deze samenwerking een aantrekkelijke offerte aanvragen waarbij de twee gespecialiseerde bedrijven in de uitvoering nauw samenwerken voor een optimaal eindresultaat.

 

Verkade keukendesign en Baderie van der Valk badkamers combineren moderne techniek en design met ouderwetse service en garantie.

 

Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de keukenafdeling van Baderie van der Valk in Naaldwijk per 1 april zal worden uitverkocht.

 

U bent voor een zorgeloze badkamer van harte welkom in de showroom van Baderie van der Valk aan de Patijnenburg 4 in Naaldwijk. Vlak naast winkelcentrun De Tuinen. Kijk op www.valkcomfort.nl voor alle informatie.