Reviews

Verkade Keukentechniek helpt al ruim 35 jaar klanten aan een mooie keuken die bij hen past. Lees hieronder de reacties van onze klanten en krijg zo een goede indruk van de service die wij u kunnen bieden.

Klantenvertellen logo
8.2
74 beoordelingen
Totaal oordeel8.2
Inrichting showroom8
Advies/ ontwerp8.7
Kennis en informatie8.6
Offerte traject8.3
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop)8.6
Levertijd8.2
Personeel (monteurs)8.4
Nazorg en garantie7.7
Website7.5
Rob - Leidschendam 01-08-2016

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 8
8.6
Jeroen en melissa - Wateringen 30-07-2016

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 9
7.9
Fj - Den haag 27-07-2016

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Vanaf het moment dat we de showroom in stapte klikte het Alles word netjes volgens afspraak gedaan Kan niet anders zeggen een top zaak Yvonne heeft alles netjes verzorgd Andere personeelsleden echt super

Verbeterpunten: Niets

Totaal oordeel 10
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 10
9.1
Ria - 's-Gravenzande 27-07-2016

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: prachtige keuken

Verbeterpunten: nvt

Totaal oordeel 10
Inrichting showroom 10
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 10
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
10
Robert - Kwintsheul 27-07-2016

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Heel prettig om te ervaren dat iemand daadwerkelijk een mooie keuken wil afleveren en niet alleen maar een order wil scoren. Ze denken mee en zijn zeer flexibel, zowel in het offertestadium als bij het plaatsen van de keuken.

Verbeterpunten: Als we dan een verbeterpuntje moeten noemen, dan is dat het meenemen van het afval en alle karton na montage van de keuken en het geven van een kleine instructie.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 7
Nazorg en garantie 6
8.3
Nely - Kwintsheul 26-07-2016

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: een prettige communicatie en laagdrempelige persoonlijke advisering !!

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 9
8.4
Rob - Capelle aan den IJssel 21-01-2016

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Zeer professioneel, meedenkend, creatief in het vinden van oplossingen.

Totaal oordeel 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 9
8.6
Erick - Den Haag 13-12-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Uitstekende ervaring met monteur/stukadoor/schilders. Vakmensen!

Verbeterpunten: n.v.t.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 7
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 8
7.9
R - Maassluis 10-10-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Prettig geholpen, goede kwaliteit, niet goedkoop maar wel mooi.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
7.8
Jacqueline - De Lier 07-10-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Op tijd en alles netjes geregeld

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 8
8.2
Anja - s gravenzande 06-10-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Onze ervaring is goed te noemen ,er wordt mee gedacht en oplossingen gezocht . Bij vragen komt er ook een antwoordt . Netjes de punten aangepakt die wij hadden.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8
Iverna - Den Haag 25-08-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Bijzonder aardig geholpen in de showroom en tijdens de werkzaamheden.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8.6
25-08-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Zeer betrokken van het begin tot het eind.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 8
8.1
marc - den haag 22-08-2015

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 9
8.6
Arnoul - Poeldijk 21-08-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: ja , waar moet ik beginnen ? alleen maar positief . kan niks slechts verzinnen al zou ik het al willen . Lydia is echt een kanjer.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 10
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 8
9.5
W.N. - Westervoort 06-05-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Vriendelijke mevrouw Denkt mee, zeggen dat alles in orde komt maar wachten al enige tijd op oplossingen.

Verbeterpunten: Na zorg duurt veel te lang, apparaten werken niet zo als het moet. Lang wachten op probleem oplossingen

Totaal oordeel 6
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 7
Kennis en informatie 9
Offerte traject 6
Prijs/ kwaliteit 5
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 4
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 2
6.2
Wassenaar 27-04-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Wij zijn zeer tevreden over Verkade. In het offertetraject heeft Verkade op een leuke wijze meegedacht over het ontwerp van de keuken. Leuk dat Verkade meedacht over esthetische zaken van de keuken die Verkade levert, maar ook over bijvoorbeeld de afwerking van wanden (die Verkade niet leverde). De samenwerking in het offertetraject ging prima, wij voelde ons op geen enkele wijze onder druk gezet. De keuken is netjes volgens de specificaties geleverd en geplaatst. De nazorgpunten heeft Verkade netjes opgelost. We hebben een kwalitatief mooie keuken voor een nette prijs (waarbij we een vergelijk hebben gemaakt met meerdere leveranciers).

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 10
9.2
Giza - Delft 20-04-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Het feit dat jullie op vrijdagavond open zijn, heeft er voor gezorgd dat we naar jullie toe kwamen. Het meedenken met de vormgeving en indeling, eerlijke en oprechte adviezen en het langskomen bij ons thuis hebben wij als heel prettig ervaren.

Verbeterpunten: De flexibiliteit en passie voor het werk, die we ervaren hebben van het verkopend personeel, ontbrak voor ons gevoel bij de monteurs.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 6
8.2
Anna - Naaldwijk 05-02-2015

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Vriendelijke mensen, zowel in de showroom als thuis bij het plaatsen...Goede service!

Verbeterpunten: De installatiekosten waren bijna het dubbele van wat op de offerte stond. Na hierover te hebben gesproken mochten we de installatiekosten van € 1.121,25 "afronden" op € 1.000,00...

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 7
Kennis en informatie 7
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 9
7.7
Anita - Kwintsheul 17-12-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Prima geholpen, fijn meegedacht. Probleempje keurig opgelost.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 10
8.9
17-11-2014

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
7.8
Hans - sGravenzande 29-10-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Jullie zijn lekker vroeg begonnen (zie verbeterpunten).

Verbeterpunten: De volgende keer de agenda beter inplannen ;-)

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
8
Joke en Frans - Naaldwijk 20-10-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Wij zijn terug gekomen bij u voor onze nieuwe keuken. Wij hebben prettig met u samen gewerkt. Alles is goed en keurig verlopen.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8.2
Dick en Marja - Naaldwijk 12-10-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Prima geholpen

Verbeterpunten: -

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 7
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 8
8
Louis - Rijswijk 29-09-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: De levering , advies en kwaliteit is van een hoog niveau. Het resultaat van de renovatie is boven verwachting. Medewerkers zijn bijzonder deskundig en klantvriendelijk.

Verbeterpunten: Mede door de vakantieperiode heeft de definitieve afwerking wat op zich laten wachten. Het eindresultaat is echter meer dan positief.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 6
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 7
8
hennie - maasdijk 23-09-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: goede kennis van zaken. Niet opdringerig. Alles klopte bij de levering.

Verbeterpunten: ga zo door.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
8.1
Ad en Nelleke - Naaldwijk 21-09-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Prettig meedenken. Deskundig. Hartelijk. Geweldige service.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 9
9
Bea - De Lier 11-09-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Wij Zijn heel blij met onze nieuwe keuken van Verkade we zijn heel prettig geholpen en vakkundig en het belangrijkste in ons budgetplaatje gebleven.Elkedag plezier hebben van een mooie keuken is toch heel fijn .Dat wil toch elke vrouw!!!

Verbeterpunten: Misschien meer vergelijkingen met andere merken en het schoonhouden van apparatuur en materialen.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 7
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 8
8
Korving - Naaldwijk 11-09-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Vriendelijk personeel dat meedenkt. Het betrof een renovatie aan mijn keuken en voor alles wat ik veranderd wilde hebben is de juiste oplossing bedacht!

Totaal oordeel 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 8
8.3
Geri - Wateringen 14-07-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Verkade denkt in alles mee. We wilden een keuken die mooi, maar ook praktisch was. Dankzij Yvon is dit gelukt. Zelfs over de vloer is meegedacht. Ook het plaatsen van de keuken verliep prima.

Verbeterpunten: Geen!

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8.2
Peter - Wateringen 07-07-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Wij zijn zeer tevreden over het hele traject van aankoop van de keuken tot de plaatsing. Alles is in goed overleg gegaan en heeft uiteindelijk geresulteerd in een geweldig mooie keuken. Bedankt!

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 8
8.6
Bianca - Wateringen 23-05-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Leuke ideeen, ervaring en overtuiging in advies !!

Verbeterpunten: -

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 6
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
7.8
Hans - Rijswijk ZH 21-04-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: De kontakten met Verkade Keukentechniek waren zowel in de showroom als op het werk zonder uitzondering plezierig. Daarbij was het vooral Yvonne Verkade, die met haar creativiteit en deskundigheid de show stal.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 9
8.6
henk - 's-gravenzande 14-03-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: er wordt naar je geluisterd, service is goed. fijne mensen om mee te werken

Verbeterpunten: als er iets vervangen wordt en het heeft levertijd dan even een tussenoplossing creeeren

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 9
8.8
Annet - Poeldijkj 14-03-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Ik ben heel tevreden over het advies, ontwerp, meedenken in het geheel, tot aan de details zoals verlichting toe door Yvon. Plaatsing en afwerking van de keuken is TOP. De problemen, die er waren zijn adequaat opgepakt en opgelost.

Verbeterpunten: Hopelijk wordt het te vervangen keukendeurtje nu nog snel vervangen.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 6
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 5
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 7
7.7
Erik - Delfgauw 14-03-2014

Aanbeveling: nee

Positieve ervaring: Goed advies, duur maar wel kwaliteit, prima monteur

Verbeterpunten: Dramatische follow up n.a.v. klacht over financiële afwikkeling. Keuken kopen doe ik op basis van vertrouwen, dat doe ik dus niet meer bij Verkade... Als je je klanten niet serieus neemt en niet de moeite neemt op terug te komen op klachten dan raak je ze kwijt, simpel...

Totaal oordeel 4
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 5
Personeel (verkoop) 6
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 1
6.3
C. - Naaldwijk 06-02-2014

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Meedenken, kijken naar mogelijkheden, plaatsen, Blij met Yvon, luistert goed, overleg tijdens het plaatsen

Verbeterpunten: Met meerdere verkopers te maken, niet altijd goed op de hoogte of minder luisteren naar ons.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 7
8
Frank - Naaldwijk 31-12-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Mooi en origineel keukenontwerp, onderscheidend ten opzichte van de standaardkeuken. Lekkere appeltaart!

Verbeterpunten: Afwerking restpunten duurde veel te lang, omdat voorrang wordt gegeven aan het plaatsen van nieuwe keukens. Jammer, gaat ten koste van de kwaliteitsbeleving en het gevoel dat je klant bent. Over deze site: "in de showroom vindt u", dus vindt is met dt.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 5
7.8
J. - Naaldwijk 26-09-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: er is goed met ons meegedacht over de wensen die wij hadden en de mogelijkheden die hier bij pasten.

Verbeterpunten: de communicatie na de koop, deze is als wat kortaf ervaren.

Totaal oordeel 7
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 7
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 6
Nazorg en garantie 4
7.2
xandra - den haag 25-09-2013

Aanbeveling: nee

Positieve ervaring: De verkoop ging vlot en gemakkelijk. Ik kocht een leuke showroomkeuken voor een leuke prijs

Verbeterpunten: Bij levering lieten de bezorgers een natuurstenen achterplaat doormidden vallen. Doordat het een showroomkeuken was, kon de plaat niet meer besteld worden maar er zou een oplossing komen met een glasplaat. Guess what? Nooit gebeurd! Inmiddels is mijn keuken 4 jaar oud en al sinds 1,5 jaar probeer ik het voor elkaar te krijgen om de kasten te laten bekleden waarvan de vineer spontaan loslaat. Vele malen gebeld, langs gegaan én een monteur op bezoek gehad om de schade te bepalen (die volgens de dame aan de telefoon en ook volgens mijn administratie onder garantie valt) maar zelfs daarvan nooit meer iets vernomen. Een leuk bedrijf dus, tot er wat mis gaat.

Totaal oordeel 2
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 7
Kennis en informatie 7
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 3
Personeel (verkoop) 3
Levertijd 3
Personeel (monteurs) 3
Nazorg en garantie 1
4.4

Reactie :

Beste Xandra, We vinden het vervelend dat de folie van het front is losgelaten. Met elkaar willen we tot een oplossing komen. Omdat de keuken in 2008 is gekocht, is er geen sprake meer van garantie. Daarom hebben wij op 24 februari 2012 een offerte verstuurd voor het vervangen van de fronten in hoogglans kunststof. Als tegemoetkoming was deze offerte zeer scherp geprijsd en de kosten voor montage zijn gehalveerd. Hier hebben wij geen reactie op gekregen. Als je hier alsnog interesse in hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. We willen dat iedereen van hun keuken kan genieten!

Marcrel en Marja - Wateringen 25-09-2013

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 7
Nazorg en garantie 9
8.4
Carin - Den Hoorn 24-09-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Er was ruim voldoende overleg en inspraak tijdens het plaatsen van de keuken (afstemming met de klant). Ook kwam de eigenaresse nog even kijken of alles naar onze wens ging. Daardoor hebben we het ervaren als een servicegericht bedrijf. Zo hoort het naar onze mening ook te zijn: overleg met de klant. Maar bij de inrichting van onze nieuwe woning bleek dit helaas niet voor alle leveranciers zo te zijn. Bij Verkade gelukkig wel.

Verbeterpunten: Helaas waren sommige onderdelen (handgrepen, afzuigkap) niet meteen meegeleverd, zodat de plaatsing niet in een week kon worden afgerond. De monteur moest hierdoor later terugkomen om het af te maken.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 9
8
HArm - Monster 24-09-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Goed ontvangen in showroom. Prettig geholpen. Afspraken nagekomen.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 7
8.9
Joris - 's-Gravenzande 23-07-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Verkooptraject en het bespreken en meedenken van de mogelijkheden op gebied van inrichting, budget en apparatuur was prima. Levertijd ook goed. Montage is volgens mij ook netjes en goed gedaan, maar duurde (duurt) wel erg lang en communicatie met monteur en Verkade verliep wat rommelig. Ook de communicatie omtrent naleveringen en laatste montage werkzaamheden verliep rommelig.

Verbeterpunten: Zie boven, met name stukje communicatie na aankoop!

Totaal oordeel 7
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 7
Nazorg en garantie 6
8
Hans - Den Haag 18-07-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: de zeer hoge cijfers spreken boekdelen lijkt me.

Verbeterpunten: de enkele probleempunten die optraden werden snel en vakkundig opgelost. daarvoor ook nog eens extra waardering voor monteur Ronald. kortom : doorgaan zo en de lat hooghouden.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 9
9
Mary - Monster 06-06-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: We zijn erg blij met onze keuken, zijn prima geholpen Kunnen nog geen mening geven over nazorg en garantie

Verbeterpunten: Scherper zijn met afspraken verwerken in offerte en tekening, monteur was niet altijd even vriendelijk heb ik begrepen, ik was er niet bij, Maar had misschien ook te maken met zaken die niet helemaal op orde bleken/ b.v. afmeting kast voor magnetron/ koelkast enzo

Totaal oordeel 7
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 7
Kennis en informatie 8
Offerte traject 6
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 7
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 6
7
Marja & Koos - Maasland 23-05-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Wat mogelijk is en wat niet. Een klein foutje in ontwerp . Deurtjes in de hoek komen tegen afzuigkap aan. Gaan niet de volle. 100 % open .

Verbeterpunten: Soms niet alles duidelijk voor de klant.

Totaal oordeel 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
8.1
Simone - Naaldwijk 15-05-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: het meedenken en samen eventuele obstakels oplossen

Verbeterpunten: dat niet helemaal duidelijk was wat Verkade zou doen of wat wij zelf moesten doen

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
8
Kees - Monster 15-05-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Alles gaat vrij vlot

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 7
7.8
Antoine - Naaldwijk 14-03-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Leuke ideen, denkt goed met de klant mee.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 9
9.5
L.J. - Naaldwijk 14-03-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Meedenkend en practisch

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8.2
12-03-2013

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8.3
Sandra - Schipluiden 04-02-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: We hebben 9 jaar geleden onze keuken ook bij Verkade gekocht. Deze keuken was prima en hebben we veel plezier aan beleeft. Positief vind ik dat je bij Verkade echt een goed beeld krijgt van hoe je keuken eruit komt te zien. Er wordt tijd voor je gemaakt en dat is prettig.

Verbeterpunten: Bij onze 2e keuken gingen er wat dingen mis. Het blad paste niet, beschadiging aan een deur, kastjes verkeerde maat besteld. Je moet dan ter plekke nieuwe keuzes maken en dat is jammer. Alles duurt hierdoor ook weer allemaal langer. Maar onze keuken is weer prachtig en ik heb alle vertrouwen dat wat er nu nog niet af is de komende weken wordt geregeld.

Totaal oordeel 7
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 6
Nazorg en garantie 7
7.2
G - Maassluis 04-02-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: dat alles goed wordt verzorgt en afspraken goed worden nagekomen

Verbeterpunten: dat we bij het vervangen van ons eerste keukendeurtje voor de montage hiervan een aanzienlijk bedrag moesten betalen. Enige coulantie was wel op zijn plaats geweest.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 9
8.6
Bep - Honselersdijk 30-01-2013

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Wat ik als positief heb ervaren is het meedenken van zowel verkoop medewerkers als keukenzetters. Ook is het prettig dat ik binnen 3 dagen weer kon koken. Verder wil ik nog kwijt dat ik zonder zorgen daarover mijn sleutel af kon geven als ik moest werken.

Verbeterpunten: Wat ik als negatief heb ervaren is dat de tegels niet op tijd aanwezig waren.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8
Jan - 's Gravenzande 23-12-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: ontwerp creatief Er is netjes gewerkt en met zo min mogel;ijk overlast. Ziet er allemaal goed uit.

Verbeterpunten: Als klant moet je zelf de vorderingen aansturen en goed in de gaten houden. We waren niet geinformeerd over het wegblijven van het personeel. Zelfs het personeel hoorde het van de zzp-er. Wij hadden de verwachting dat Verkade het geheel zou aansturen. Heb zelf voor stucer etc gezorgd.

Totaal oordeel 7
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 6
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 7
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 7
7.2
Carla - Honselersdijk 21-12-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Uitstekende service, in een keer alles perfect uitgeleverd en gemonteerd. Ontwerp heel goed. Prettig geholpen.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 9
8.7
Petra en Arnoud - Den Haag 13-12-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Fijne ervaring, zowel in het voortraject als in de uitvoering. Denken mee en willen niet het onderste uit de kan.

Verbeterpunten: Geen

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 10
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 8
9.5
alice - den haag 27-11-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: dat alle mogelijkheden werden bekeken

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 10
8.9
Chris - Naaldwijk 09-11-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: wij waardeerde het snelle advies op maat

Verbeterpunten: het was niet de goedkoopste keuken

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 9
8.3
25-10-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Marcel Verkade neemt de tijd voor de klant en geeft je het gevoel dat je je eigen keuze mag maken.

Totaal oordeel 10
Inrichting showroom 10
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 10
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 10
10
Frans - 'S-Gravenzande 18-10-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Uitstekend advies en uitvoering. Eindresultaat helemaal naar verwachting.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 9
8.9
AH - Boskoop 06-10-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Uitstekende leverancier voor je keuken en fantastische monteurs die nergens te beroerd voor zijn. Bedankt voor het goede advies en de mooie keuken.

Totaal oordeel 10
Inrichting showroom 10
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 10
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 10
10
Cees - Poeldijk 02-10-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Super keuken!

Verbeterpunten: Montage in veel fases. Probleem met de oven een beetje knullig opgelost: "Hou de aardlekschakelaar maar even tegen". Uiteindelijk alles netjes opgelost!

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 7
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 6
Personeel (monteurs) 7
Nazorg en garantie 8
7.7
Susanne - Den Haag 26-09-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Erg goed advies. De keuken is geworden zoals hij er op papier uitzag. Vriendelijke medewerkers.

Verbeterpunten: Keuken werd later geleverd.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 5
Nazorg en garantie 6
7.9
Koen - Hartevelt 17-09-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Aanvraag is zeer proffessioneel en naar volledige tevredenheid ingevuld.

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 10
9.6
Marco - Naaldwijk 16-09-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Prettig en professioneel contact. Goed advies, er wordt zeer goed geluisterd naar de wens van de klant en daarbij worden alle opties belicht. Eigenaar heeft zeer veel ervaring met keuken en is leuk in omgang. Lydia, leuke persoonlijkheid, zeer vriendelijk, maakt prachtige tekeningen waardoor de beslissing makkelijker gemaakt kon worden. Kan goed sfeer en uitwerking van kleur inschatten. Monteur Ronald, zeer harde werker, veel ervaring, zorgt dat de keuken perfect wordt afgeleverd.

Verbeterpunten: Als ik negatief punt kan verzinnen is het de website "klantenvertellen"deze geeft op je smart-phone om de 5 min. een melding zodat je de de enquete niet vergeet in te vullen.... haast had ik hierdoor de moeite niet meer genomen om de enquete in te vullen en mij uitgeschreven. Hopelijk kan dit worden verbeterd.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8
Geert - Wateringen 14-09-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Mooie keuken geworden

Verbeterpunten: Interne communicatie niet altijd even goed.rn Keukenblad beschadigd, komt keurig een man van de leverancier langs, later wil men zelf ook weer langskomenrnrnMen zou nog komen voor resoneren van de wasemkap? Is nog niet gebeurd.

Totaal oordeel 7
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 8
Kennis en informatie 7
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 7
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 7
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 6
7.3
Leo - Naaldwijk 21-07-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Het voorstel om de bestaande keuken op te pimpen en niet te hameren op de aankoop van een nieuwe keuken vonden we een goed en eerlijk voorstel, wat we erg hebben gewaardeerd.

Verbeterpunten: De stukadoor had helaas slecht werk afgeleverd, waardoor de tegelzetter zijn werk niet kon doen. Uiteindelijk ook goed opgelost.

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 9
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 8
Nazorg en garantie 8
8.2
W - De Lier 17-07-2012

Aanbeveling: ja

Totaal oordeel 8
Inrichting showroom 7
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 8
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 9
Nazorg en garantie 7
8.2
Gerard - Zoetermeer 14-07-2012

Aanbeveling: nee

Positieve ervaring: Advies, ontwerp en creativiteit is uitstekend

Verbeterpunten: Nazorg is minstens net zo belangrijk als het hele voortraject. Jammer dat zoiets onbenulligs als een beschadigd afdekstripje zo slecht wordt afgewikkeld. Het kost niets en als er na herhaalde mail niet gereageerd wordt maakt dit veel positiefs ongedaan. Ook zijn er diverse kleine mankementen aan de keuken ontstaan. Maar als een simpel afdekstripje al teveel moeite is ontneemt dit de zin om contact op te nemen

Totaal oordeel 7
Inrichting showroom 8
Advies/ ontwerp 9
Kennis en informatie 8
Offerte traject 8
Prijs/ kwaliteit 5
Personeel (verkoop) 8
Levertijd 8
Personeel (monteurs) 7
Nazorg en garantie 4
7.2
Fam. - Wateringen 28-03-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Prettig ontvangst; niet te opdringerig; het meedenken!

Totaal oordeel 10
Inrichting showroom 10
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 10
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 10
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 10
10
Hannie - Naaldwijk 27-03-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: uitstekend advies. denken met je mee. Hele originele ideeen. Alles wordt geweldig geregeld. Geniet elke dag van mijn nieuwe huis ingericht door Verkade

Totaal oordeel 10
Inrichting showroom 10
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 10
Offerte traject 10
Prijs/ kwaliteit 10
Personeel (verkoop) 10
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 10
9.9
Judith - Rijswijk 25-03-2012

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Heel plezierig contact. Wat ons vooral aansprak was het meedenken; de combinatie van enerzijds een deskundig advies en anderzijds oog voor onze wensen. Wij zijn kortom erg tevreden en hebben heel veel plezier van onze nieuwe keuken.

Verbeterpunten: geen

Totaal oordeel 9
Inrichting showroom 9
Advies/ ontwerp 10
Kennis en informatie 9
Offerte traject 9
Prijs/ kwaliteit 9
Personeel (verkoop) 9
Levertijd 9
Personeel (monteurs) 10
Nazorg en garantie 9
9.2